Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Με τη χρηματική ποινή των 85.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Άρης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο τελευταίος καλείται να καταβάλλει το ποσό των 18.000 ευρώ για τα... πεπραγμένα των φίλων του στο ματς με την ΑΕΚ.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης, 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής:

4η αγωνιστική

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

ΠΑΕ Παναιτωλικός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ.

5η αγωνιστική

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

6η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

7η αγωνιστική

ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ογδόντα πέντε χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Εργοτέλη, λόγω του ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK