Αγωνία για Σιόβα, ενσωματώθηκε ο Πίνο

Έτρεξε στο γήπεδο, έβγαλε όλες τις ασκήσεις, αλλά οι μικροενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει στον οπίσθιο μηριαίο καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του Δημήτρη Σιόβα στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μονπελιέ.

Αγωνία για Σιόβα, ενσωματώθηκε ο Πίνο
INTIME SPORTS

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει να προπονηθεί τη Δευτέρα (21/10) με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο.

Αν από το ιατρικό επιτελείο διαγνώσουν ότι υπάρχει έστω και ένα μικρό ενδεχόμενο υποτροπής στον πρόσφατο τραυματισμό του Σιόβα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ρισκάρει και θα στραφεί στις άλλες λύσεις που έχει για τη θέση του αμυντικού μέσου, είτε με τον (βασικό) Μοντέστο είτε με τον Ντιακιτέ ή τον Φέισα, ο οποίος έφυγε τραυματίας αλλά επέστρεψε υγιής από τη Σερβία.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έχει κάκωση στο πόδι, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και πολύ σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Ζαρντίμ. Ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκε πλέον και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και στο πρέσινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK