Αμπντούν: "Έτσι θα προκριθούμε"

Για το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε μίλησε ο Τζαμέλ Αμντούν τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προκριθούν.

Αμπντούν: "Έτσι θα προκριθούμε"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στη Real News:

« Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είναι μια ισπανική ομάδα κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο Champions League, αλλά πλέον είμαστε στο Europa League και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τον σύλλογο και την ιστορία του.

Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον κόσμο μας στο “Καραϊσκάκη” μπορούμε να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς στην Ισπανία.

Είναι θετικό που πλέον υπάρχει στην ομάδα ο κ. Μίτσελ, καθώς είναι Ισπανός και γνωρίζει πολύ καλά τη Λεβάντε. Από την ομάδα έχουν ήδη αρκετά τον αντίπαλο, αλλά πλέον ξέρουμε περισσότερα. Ο κ. Μίτσελ είναι μία σπουδαία προσωπικότητα, τον ξέρουν όλοι, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά παντού.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το νταμπλ και να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Θέλουμε, επίσης, να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Όσον αφορά εμένα, προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου, σιγά σιγά θα τα καταφέρω».

News 24/7

24MEDIA NETWORK