"Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο Έμερι"

Ο Ουνάι Έμερι φέρεται να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Αγγλία (Λίβερπουλ), ωστόσο, εξακολουθεί να αφήνει ανοιχτό παράθυρο για συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

"Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο Έμερι"

"Ο Βάσκος, μέσω του εκπροσώπου του (σ.σ. Ινιάκι Ιμπάνιεθ) έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό να περιμένει λίγο για να δώσει μια οριστική απάντηση, καθώς η Βαλένθια είναι πια πολύ κοντά στο να πάρει την τρίτη θέση" αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Las Provincias".

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Βαλένθια είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί (δύο αγωνιστικές πριν το τέλος) για κατακτήσει την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League, καθώς απέκτησε αέρα τριών βαθμών από την τέταρτη στη βαθμολογία Μάλαγα, όμως, ο Έμερι υποστηρίζει πως θα αποφασίσει για το μέλλον του, αφού πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα (13/5).

"Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναμένει την απόφαση του τεχνικού" είναι ο υπότιτλος στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, που έχει τίτλο "Έμερι: Η ικανοποίηση δεν έχει έρθει ακόμα".

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεργαστούν με τον 41χρονο Βάσκο προπονητή, γνωρίζουν όμως ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, αναμένουν πάντως την απάντησή του, ενώ παράλληλα κρατούν "ζεστή" την υπόθεση (της πιο εφικτής λύσης) του Πορτογάλου Ντομίνγκος Πασιένσια. Σε κάθε περίπτωση, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους δύο προπονητές.

Διαβάστε: Πορτογαλικό δίδυμο στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK