Αντίστροφη μέτρηση…

Πλησιάζει η ώρα για τις πρώτες ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού. Το "σαφάρι" στην Ισπανία, η "μάχη" για τον Πουλίδο, ο "έτοιμος" Ντιόπ, ο "λάτιν"-έκπληξη και οι σκληρές διαπραγματεύσεις για τον γκολτζή που θα κάνει τη διαφορά.

Αντίστροφη μέτρηση…

Ειδήσεις με… ονοματεπώνυμο αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον Πειραιά. Οι εξελίξεις σε αρκετά από τα ανοικτά μέτωπα είναι σημαντικές παρά τη φαινομενική νηνεμία των τελευταίων ημερών, καθώς κάποιες υποθέσεις βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία, αλλά οι ανακοινώσεις θα έρθουν στην ώρα τους…

Πέρα, μάλιστα, από τα θέματα που ήδη γνωρίζουμε, κάποιοι επιμένουν ότι οι πρώτες αφίξεις στο μεγάλο λιμάνι, θα αφορούν όνομα ή ονόματα, τα οποία οι διοικούντες έχουν φροντίσει να κρατήσουν μυστικά μέχρι τώρα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συνήθως, οι «καλές δουλειές» γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κινήσεις τακτικής» για το θέμα του Μεξικανού Άλαν Πουλίδο συνεχίζονται παρά τις αναποδιές που έχουν παρουσιαστεί τελευταία, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν τον άγραφο νόμο ότι τα σίριαλ του Μάη συνήθως δεν έχουν happy end.

Οι «γνωστοί» και η έκπληξη…

Με τον 23άχρονο στράικερ είναι γεγονός ότι το θέμα μπερδεύτηκε περισσότερο απ’ ότι υπολόγιζαν οι αρμόδιοι της διοίκησης, αλλά δεν έχει «κλείσει» παρά τα όσα ακούγονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είναι προφανές πλέον ότι ο Πουλίδο δεν είναι ελεύθερος, αλλά «ελέγχεται» ακόμη από την Τίγκρες, ενδεχόμενο για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, όλα λύνονται όταν «μιλάει» το χρήμα. Με άλλα λόγια είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να «τελειώσει» τη μεταγραφή.

Ο Σενεγαλέζος Ντιόπ της Λεβάντε εμφανίζεται ως τώρα ως ο πιο σίγουρος απ’ όσους ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, ωστόσο, τίποτα δεν πρόκειται να ειπωθεί επίσημα πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην «Πριμέρα Ντιβισιόν» το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο 28χρονος μέσος, πάντως, θεωρείται από τον Μίτσελ ως ένας από τους παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά τη ραχοκοκαλιά της ομάδας την επόμενη περίοδο, αφού δεν ξέρει μόνο να κόβει, αλλά και να ράβει στο δημιουργικό σκέλος.

Από ‘κει και πέρα, κύκλοι μάνατζερ που δραστηριοποιούνται στην Ισπανία υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στη χώρα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν άλλη μία σημαντική προσθήκη για το κομμάτι της επίθεσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που στο προηγούμενο ρεπορτάζ ένα από τα υστερόγραφα ανέφερε πως ο μεγάλος στόχος θα «μιλάει» ισπανικά.

Ο Ούτσε και ο Γκαρσία…

Ακούστηκαν, επίσης, τα ονόματα του Ούτσε της Βιγιαρεάλ, αλλά και του Σέρχιο Γκαρσία της Εσπανιόλ. Ο 30χρονος Νιγηριανός, μια στροφή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, μετράει 13 γκολ και 3 ασίστ, ενώ ο 30χρονος Ισπανός, ο οποίος παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης έχει φτάσει τα 12 τέρματα και τις 8 τελικές πάσες.

Αμφότεροι αγωνίζονται σε συλλόγους από τους οποίους έχει κάνει… ψώνια τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, ενώ τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται σε ένα χρόνο, άρα τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να αλλάξουν φανέλα δεν θα φτάσουν στον ουρανό.

Κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει και τον περσινό πόθο του Μίτσελ, ο οποίος ακούει στο όνομα Ζόναταν Ντος Σάντος, με τον Μεξικανό μέσο της Μπαρτσελόνα, όμως, να έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ακόμη ότι στην ημερήσια διάταξη είναι και τα ονόματα του Κώστα Φορτούνη της Καϊζερσλάουτερν, αλλά και του Μπίρμπας Νάτχο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και για πολλούς αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή…

Υ.Γ.: Ο 26χρονος Ντιέγκο Καπέλ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ, αλλά μάλλον απλησίαστος από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Ο αριστεροπόδαρος ζογκλέρ στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ, επίδοση που δεν… ζαλίζει, ωστόσο, το κασέ του παραμένει ψηλά και οι πιθανότητες απόκτησής του δείχνουν πολύ περιορισμένες…

Διαβάστε ακόμη:

Μάνατζερ Πουλίδο: "Δεν ενδιαφέρεται πλέον ο Ολυμπιακός"

Κατσουράνης: "Δώσαμε μεγάλη έκταση στον καυγά με τον Μανιάτη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK