Αποφασίζουν για Μασάδο, Τσάβες, Μπελούτσι, και όχι μόνο…

Την πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχουν εντός της ημέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πρόεδρος και προπονητής στη συνάντηση που θα έχουν θα αναλύσουν τα δεδομένα, με τον τελευταίο να ανοίγει τα χαρτιά του για τον ανασταλτικό μέσο και τον δημιουργικό χαφ που θέλει στην ομάδα, ενώ εκτενή συζήτηση θα γίνει και για τα στόπερ.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÇÑÁÊËÇÓ<br>
OLYMPIAKOS - IRAKLIS
beluci.jpg INTIME SPORTS

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν νέο κύκλο επαφών με τον Μέλμπεργκ και ευελπιστούν να αποσπάσουν το «ναι»του Σουηδού, ενώ σε περίπτωση που δεν τα βρουν με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό θα ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων είναι και ο Βραζιλιάνος Άντερσον Πόλγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ζαρντίμ θα πει την άποψή του για τον Μασάδο (Τουλούζ), ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τωνεπιλογών του Ολυμπιακού, όπως και για τον Τσάβες (Μπόκα Τζούνιορς), ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Μπελούτσι, καθώς η Τζένοα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς (3,5 εκατ. ευρώ) και ο Αργεντινός επέστρεψε στην Πόρτο. Οι Πειραιώτες διατηρούν καλές σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη Πίνι Ζάχαβι και ενδεχομένως να γίνει κίνηση προς τους «δράκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταθέσει τις προτάσεις του στον Μαρινάκη για τις θέσεις που θεωρεί ότι χρειάζεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός (πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει κουβέντα και για επιθετικό) και, παράλληλα, θα γίνει αναλυτική συζήτηση για κάθε ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αγκαλιά με Ρουίς

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Άλαν Ρουίς από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος διεθνής ποδοσφαιριστής με την ομάδα των Ελπίδων της Αργεντινής μπορεί να αγωνιστεί, τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου όσο και στα άκρα της επίθεσης, διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, διαθέτει καλή κάθετη πάσα και έχει καλές εκτελέσεις φάουλ.

Οι επαφές με τη Χιμνάσια έγιναν μέσω του ατζέντη του παίκτη Φ. Κοσεντίνο και οι Αργεντινοί αναφέρουν πως ο σύλλογος θα εισπράξει περίπου 700.000 ευρώ για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς περιμένουν τις εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK