Αποθεραπεία και... Άντερλεχτ

Χαλάρωμα έκαναν το πρωί της Κυριακής (29/9) στο Αθλητικό Κέντρο όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Η Άντερλεχτ και το θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο βρίσκεται πλέον στην σκέψη των ερυθρολεύκων.

Αποθεραπεία και... Άντερλεχτ

Μετά το πέρασμα του από τη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, την Τετάρτη (2/10) στις Βρυξέλλες για την 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ξεκινώντας τύποις την προετοιμασία τους για το ματς του Βελγίου.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το βάρος να πέφτει στα τελειώματα των φάσεων. Το πρόγραμμα έκλεισε με "διπλό" σε μικρό χώρο.

Ο Γιαταμπαρέ αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκημνική και έκανε θεραπεία με ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Τόρες συνέχισε το δικό του πρόγραμμα. Την Δευτέρα (30/9) οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 19:00.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αφήνοντας πίσω τους τη νίκη επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το βλέμμα τους στην προσεχή αναμέτρηση για το UEFA Champions League με αντίπαλο την Άντερλεχτ, στο Βέλγιο.

Σήμερα Κυριακή γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όσοι έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Έριξαν το βάρος στα τελειώματα φάσεων και έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Κανονικά γυμνάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Γιαταμπαρέ και Τόρες. Ο πρώτος έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο και ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αύριο Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 19:00".

News 24/7

24MEDIA NETWORK