Αποθέωση Βαλβέρδε και Μητροπάνου στη φιέστα του πρωταθλητή Ολυμπιακού

Υπό τους ήχους του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου ο Ολυμπιακός γιόρτασε στην... πολύωρη φιέστα του κατάμεστου "Γ. Καραϊσκάκης το 39ο πρωτάθλημα της ιστορία του. Ξεχωριστό πρόσωπο της βραδιάς, ως αναμενόταν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αποθέωθηκε για ακόμη μία φορά.

Αποθέωση Βαλβέρδε και Μητροπάνου στη φιέστα του πρωταθλητή Ολυμπιακού

Το γήπεδο Καραϊσκάκη φόρεσε τα γιορτινά του από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γιορτή για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος άρχισε με τον αγώνα Παλαιμάχων, συνεχίστηκε με διάφορα events και κορυφώθηκε με τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός νίκησε τους Σέρβους με 2-1 με τέρματα των Ντιόγκο και Ιμπαγάσα, τα οποία πανηγυρίστηκαν δεόντως. Το ίδιο πανηγυρίστηκε και το τέρμα του Οζέγκοβιτς με το οποίος διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και λίγο πριν τις 22:00 άρχισε το τελετουργικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την άξια συγχαρητηρίων κίνηση του Ολυμπιακού να τιμήσει τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά και τον Κρητικό λυράρη και προσωπικό φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κονταρό, να τραγουδά: "Αρχίζομαι και τρελαίνομαι και ο τόπος δεν με βάνει, Πρωτάθλημα και Κύπελλο και φέτος στο λιμάνι. Ποιος είναι αυτός που τόλμησε και τα βαλε μαζί μας, είναι τρελός, τι πολεμά θα δει τη δύναμή μας".

Η συνέχεια γνωστή, όπως σε όλες τις φιέστες και δη αυτές του Ολυμπιακού. Εκφώνηση των ονομάτων των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας από τα μεγάφωνα -με τελευταίο αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος συγκινημένος έζησε ακόμα μία αποθέωση- και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σηκώνει πρώτος στον φαληρικό ουρανό την κούπα του πρωταθλητή.

"Ήταν ωραία όλα σήμερα, ο κόσμος χάρηκε και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Θέλω να αφιερώσω τη φετινή χρονιά και τους τίτλους που κατακτήσαμε στον κόσμο που βρίσκεται εδώ αλλά και σε όσους δεν είναι σήμερα μαζί μας, όμως μας ακολούθησαν όλη τη χρονιά. Ελπίζω να απόλαυσαν αυτήν την ημέρα όσο εμείς", δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Μιραλάς είπε: "Εχω πει ότι θέλω να μείνω και θα μείνω. Θέλω να βάλω και το τέταρτο αστέρι στη φανέλα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ηταν μια φανταστική χρονιά για μένα. Θέλω να πάω το ίδιο καλά και του χρόνου".

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε: "Δεν είναι το θέμα αν θέλω να παραμείνω. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει. Πιστεύω πως θα ήταν καλό να συνεχίσω".

Από τη μεριά του ο Καζίμ-Ρίτσαρντς τόνισε: "Είναι ιδιαίτερη βραδιά για την ομάδα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε και ικανοποιήσαμε τον κόσμο. Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στους οπαδούς μας που μας ακολουθούσαν παντού φέτος. Ο κόσμος περνάει δύσκολα στην Ελλάδα πρέπει να χαρεί απόψε. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τις πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά απόψε πρέπει να τα ξεχάσει αυτά".

Οσον αφορά τα μεθεόρτια, δεν θα γίνουν στα παραδοσιακά.... μπουζούκια, αλλά σε γνωστό κλαμπ-εστιατόριο, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε λεπτό προς λεπτό με videos και φωτογραφίες, όλα όσα κατεγράφησαν στη διάρκεια της "ερυθρόλευκης" φιέστας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK