Απουσία με νόημα του Κονστάνσο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών την Πέμπτη στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά ο Φράνκο Κονστάντο έλαμψε δια της απουσίας του.

Απουσία με νόημα του Κονστάνσο

Είναι φανερό ότι ο Αργεντινός τερματοφύλακας βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας και η αποδέσμευσή του θα πρέπει να θεωρείται θέμα ημερών. Οι εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα αναμένονται.

Κατά τα άλλα, ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης διέψευσε τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών: "Είναι δουλειά των εφημερίδων και των ΜΜΕ να γράφουν ονόματα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, δεν μας αφορούν αυτά. Η θέση της ΠΑΕ είναι γνωστή στον κόσμο, ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με προσοχή και μελέτη.

Ο κόσμος να ξέρει ότι οποιαδήποτε κίνηση στα μεταγραφικά είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 10 Γενάρη. Στόχος μας είναι η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά το πρωτάθλημα και να δίνει ωραίους αγώνες στα γήπεδα".

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: " Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε πως η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά μετράνε και άλλα πράγματα. Δώσαμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που τη χρειάζονται αρκετά και ειδικά αυτές τις ημέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK