Άσχημα νέα για Σαβιόλα

Θλάση στον ορθό μηριαίο αριστερά υπέστη τελικά ο Χαβιέ Σαβιόλα, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή και θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.

Άσχημα νέα για Σαβιόλα
saviola.jpg INTIME SPORTS

Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός επιθετικός χάνει τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού από το ιατρικό επιτελείο κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων.

Ο τραυματισμός του Σαβιόλα "πάγωσε" τον Μίτσελ, καθώς ήρθε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τους "ερυθρόλευκους", που έχουν μπροστά τους ντέρμπι και αλλεπάλληλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά συνέπεια, φαίνεται να "κλειδώνει" το δίδυμο Ντομίνγκες - Ολαϊτάν στην επίθεση, με τους Κάμπελ και Πέρες στα άκρα.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό προπονητή είναι ότι θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Βαλντές. Ο Παραγουανός προπονήθηκε την Κυριακή χωρίς να νιώσεις ενοχλήσεις στη γάμπα, θα είναι στην αποστολή και λογικά θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Μίτσελ σε μήνυμά του την Κυριακή, μέσω της σελίδας του στο facebook, ενόψει του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, ανέφερε: "Γυρίσαμε σελίδα. Ο νους μας είναι τώρα στο Champions League. Βλέπω την όρεξη τους (σ.σ.: αναφερόμενος στους παίκτες) να παίξουν ένα τέτοιο ματς!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK