Ατομικό Μπουχαλάκης και Πάρντο, κανονικά ο Ντομίνγκες

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν την Τετάρτη (7/10) ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Φελίπε Πάρντο, ενώ αντίθετα ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες προπονήθηκε κανονικά.

Ατομικό Μπουχαλάκης και Πάρντο, κανονικά ο Ντομίνγκες

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν σε αγωνιστική δράση.

Όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και συνέχισαν προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ, την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τεχνική, την κατοχή της μπάλας και τη σωστή κυκλοφορία της, ενώ παράλληλα έγινε και δίτερμα, στο μισό γήπεδο, με κλειστούς χώρους και ιδιαίτερη ένταση.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Ντα Κόστα και Μπράουν, όπως και ο Ντομίνγκες. Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, όπως και ο Πάρντο. Την Πέμπτη (8/10) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 10:00 και στις 17:00.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα