Πάει για ΠΑΣ ο Ιμπαγάσα

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν από την αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καβάλα την Τετάρτη, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πάει για ΠΑΣ ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, ανεβάζοντας εκ νέου τον ρυθμό της εκγύμνασής του. Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κανονικά προπονήθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόβας και Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Θεραπεία συνέχισε ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ρόι Κάρολ περιμένει το «ΟΚ» για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι νεαροί Ιωαννίδης, Βλάχος και Καραγκούνης, συμμετείχαν επίσης στην προπόνηση. Όσον αφορά στην περίπτωση του Βλάχου, ο νεαρός γκολκίπερ κλήθηκε λόγω της απουσίας του Κάρολ.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Έπαιξαν δίτερμα σε μεγάλο χώρο, με τα πρόσωπα να εναλλάσσονται στις δύο ομάδες. Όσοι δεν συμμετείχαν έκαναν τελειώματα φάσεων σε μία εστία, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να εξασκήσουν το καλό τους πόδι.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 11:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς με την Καβάλα που είναι προγραμματισμένο για τις 20:00. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ανήμερα αγώνα ορίζεται πρωινή προπόνηση.

Τα εισιτήρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 18η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 20/1/2013 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 16/1 μέχρι την Παρασκευή 18/1 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 19/1 με ώρες διάθεσης 10:00-15:00 και την ημέρα του αγώνα 20/1 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 € & 50 € (VIP).

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο τηλέφωνο 14707 την Τετάρτη 16/1 μέχρι την Παρασκευή 18/1 και έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 19/1 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Τετάρτη 16/1 μέχρι την Παρασκευή 18/1 μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή (20/1) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK