Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο

Ο Μεξικανός Εισαγγελέας, Ίσμαελ Κιτανίγια αποκάλυψε το όνομα ενός εκ των απαγωγέων του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο.

Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός που απήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (29/05) εντοπίστηκε από της μεξικανικές αρχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σιουδάδ ντε Βικτόρια προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του 24χρονου άσου, ο Εισαγγελέας της πολιτείας της Ταμαουλίπας, Ίσμαελ Κιτανίγια έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τη δράση των απαγωγέων, ενώ αποκάλυψε το όνομα ενός εκ των δραστών.

"Μετά τα μεσάνυχτα δεχθήκαμε μία κλήση εκτάκτου ανάγκης, η οποία προερχόταν από τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αποκάλυψε τη τοποθεσία του. Άμεσα απελευθερώσαμε το θύμα και συλλάβαμε έναν από τους απαγωγείς, ο οποίος ονομάζεται Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες και είναι 38 ετών. Είναι μέλος μίας από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιτανίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η οικογένεια του Πουλίδο είναι εύπορη"
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για Πουλίδο
Οι τραυματισμοί που υπέστη Πουλίδο από τους απαγωγείς
Ο Πουλίδο σε VIDEO μετά τον εντοπισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK