Τα πρώτα χαμόγελα του Χάσι για την εμφάνιση κόντρα στη Λουντογκόρετς

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην πιο έτοιμη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Κώστα Φορτούνη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1 του φιλικού που διεξήχθη στην Αυστρία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λουντογκόρετς ερχόταν... μπαρουτοκαπνισμένη από το 1-0 στο φιλικό που είχε δώσει πριν δύο ημέρες κόντρα στη Ζενίτ, αλλά ο Ολυμπιακός της έκοψε το χαμόγελο. Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό ενάντια στην Βάτενς, άνοιξε το σκορ με ωραία ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Κώστα Φορτούνη στο 34', όμως η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας βρήκε απάντηση με το "φαρμακερό" σουτ του Βραζιλιάνου Μαρσελίνιο δέκα λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι μόνο φιλική αναμέτρηση δεν θύμιζε, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν από την αρχή με πάθος στο χορτάρι και τα νεύρα να κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους. Ο Χάσι επέλεξε για το πρώτο ημίχρονο τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Σιώπη, Φορτούνη, Μαρίν, Ανδρούτσο και Σεμπά σε ένα σύστημα 4-2-3-1, δίνοντας σαφή οδηγία στην τριάδα που βρισκόταν πίσω από τον προωθημένο Σεμπά να αλλάζει συνεχώς θέση.

Στο πρώτο μέρος η... λάτιν ομάδα της Λουντογκόρετς που είχε μέσα επτά (!) Βραζιλιάνους, πίεζε ψηλά και έβαλε δύσκολα στους "ερυθρόλευκους", όμως στην δεύτερη καλή τους ευκαιρία βρήκαν το γκολ με τον Φορτούνη. Αν η -κατά τα άλλα εξαιρετική- άμυνα του Ολυμπιακού δεν είχε δώσει χώρο στον Μαρσελίνιο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, τότε τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο θηριώδης αμυντικός Σισέ, ο οποίος προκαλούσε τρόμο στους αντιπάλους και έκοβε σχεδόν κάθε μπαλιά. Στο δεύτερο μέρος ο Χάσι άλλαξε τα πάντα και όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε. Αυτό που κρατάει πάντως ο "ερυθρόλευκος" κόουτς είναι το ότι απέναντι σε μία ασφαλώς πιο έτοιμη ομάδα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες τη σεζόν της, κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να μην χάσει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι):Καπίνο, Φιγκέιρας (79' Τόλι), Μποτία (60' Ρισβάνης), Σισέ (56' Νικολάου), Κούτρης (60' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72' Κασάμι), Σιώπης (60' Ζντιέλαρ), Φορτούνης (60' Μαρτίνς), Μαρίν (60' Βέργος), Ανδρούτσος (60' Γιαννιώτας), Σεμπά (76' Μανθάτης).

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (Γκιόργκι Ντερμεντζίεφ):Ρέναν, Σισίνιο (63' Σάσα), Πλάστουν, Τερζίεφ (46' Μότσι), Ναταναέλ (80' Βασίλεφ), Αμπέλ, Καμπανιάρο, Βάντερσον (74' Ζοάο Πάουλο), Μαρσελίνιο, Μίσιτζαν (46' Κεσέρου), Καφού (63' Λουκοκί).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK