Δεν προπονήθηκε ο Τοροσίδης, τα πλάνα ενόψει Μπράγκα

Το ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική που υπέστη ο Βασίλης Τοροσίδης στον αγώνα με τη Φαρένσε δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε το πρωί της Πέμπτης.

Δεν προπονήθηκε ο Τοροσίδης, τα πλάνα ενόψει Μπράγκα

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα (κατά τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των "τζιαλορόσι" τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή), ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του απόψε (22:45 ώρα Ελλάδος) στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπράγκα στο τουρνουά του Αλγκάρβε.

Ο Ζαρντίμ, άλλωστε, στη πρόβα που έκανε το πρωί, δοκίμασε τον Μοντέστο στο δεξιό άκρο της άμυνας. Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, πάντως, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Τοροσίδης για ένα μικρό διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει (σε σύστημα 4-3-3), για πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα τον νεαρό Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν (από δεξιά προς αριστερά) οι Μοντέστο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Ο Φέισα θα αγωνιστεί μπροστά από τα στόπερ, με τον Μανιάτη σε ρόλο εσωτερικού δεξιού χαφ έχοντας αριστερά του τον Τάτο. Στα άκρα της επίθεσης θα τοποθετηθούν οι Αμπντούν, Λυκογιάννης και στη θέση του σέντερ φορ ο Μήτρογλου. Κάλλιστα το σχήμα μπορεί να μετατραπεί και 4-2-3-1 κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους Φέισα και Μανιάτη να παίζουν στην ίδια ευθεία και τον Τάτο να τοποθετείται πίσω από τον Μήτρογλου.

Εξάλλου την Πέμπτη προπονήθηκαν στου Ρέντη οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Ζαραδούκας οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK