Περνάει από εξετάσεις ο Μιγκέλ Τόρες

Στην Αθήνα βρίσκεται ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός, Μιγκέλ Τόρες, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Περνάει από εξετάσεις ο Μιγκέλ Τόρες

Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Μίτσελ καθώς ο 50χρονος προπονητής των Πειραιωτών πιστεύει στις δυνατότητές του και θεωρεί πως θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή της οπισθοφυλακής του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής εγγυάται για τις δυνατότητες του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, καθώς τον γνωρίζει αρκετά καλά, αφού έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν στην Χετάφε (2009-2011). Ο Μιγκέλ Τόρες προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρξε μέλος της πρώτης ομάδας για μια τριετία (2006-2009, 52 συμμετοχές) ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2009-2013, 102 συμμετοχές) αγωνίστηκε στην Χετάφε.

Έχει ύψος 1.84 και η βασική του θέση του είναι εκείνη του δεξιού μπακ. Όμως, όπως έχουμε πει μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο σαν αριστερός οπισθοφύλακας, όσο και σαν στόπερ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσει την καριέρα του όχι απλά σε ξένη χώρα, αλλά και εκτός Μαδρίτης, αφού είναι... παιδί της ισπανικής πρωτεύουσας, έχοντας αγωνιστεί μοναχά σε Ρεάλ και Χετάφε.

Σημειώνεται πως ο Τόρες θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός, για την ώρα όμως είναι άγνωστο το ακριβές ποσό που θα δαπανήσουν οι ερυθρόλευκοι ως οικονομικό αντάλλαγμα (πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.000 ευρώ) στην πρώην ομάδα του τη Χετάφε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK