Έφυγαν άλλα 1000 διαρκείας σε μια μέρα στον Ολυμπιακό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού, αφού την τέταρτη μέρα της κυκλοφορίας τους έφυγαν άλλα 1000, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις 3.700.

Έφυγαν άλλα 1000 διαρκείας σε μια μέρα στον Ολυμπιακό

Οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν πράξη την αγάπη τους για την ομάδα ακόμη και σε περίοδο κρίσης. Έτσι λοιπόν, στήθηκαν και την Δευτέρα (13/7) στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" για ένα εισιτήριο διαρκείας, εξαφανίζοντας άλλα 1000.

Συνολικά, σε μόλις 4 ημέρες κυκλοφορίας, έχουν γίνει... καπνός 3.700 εισιτήρια, αφήνοντας τους ανθρώπους των Πειραιωτών πλήρως ικανοποιημένους για την ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία της ομάδας να ρίξει κατά πολύ τις τιμές των εισιτηρίων.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ