Eγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε στην Αθήνα μαζί με τους τέσσερις, τελικά, συνεργάτες του και είχε την πρώτη αναλυτική συζήτηση με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς. Τσάβες, Σερένο, Φάρνερουντ και Κουστόδιο τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Ξέσπασε ο Μιραλάς για τα μεταγραφικά σενάρια.

Eγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε τα ξημερώματα της Τρίτης (26/6) στην Αθήνα μαζί με τους τέσσερις, τελικά, συνεργάτες του και το απόγευμα είχε την πρώτη αναλυτική συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Ρέντη, για θέματα προετοιμασίας, ρόστερ και μεταγραφών.

Ο νεαρός τεχνικός, τον οποίο υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης και ο Κυριάκος Δουρέκας, ασχολήθηκε αρχικά με τον πλάνο των πρώτων ημερών της προετοιμασίας (θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και δύο ημέρες αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία), κι εν συνεχεία συζήτησε με τους εκπροσώπους της διοίκησης, για τους ποδοσφαιριστές στο υπάρχον δυναμικό του Ολυμπιακού. Ποιοι παίκτες, δηλαδή, θεωρεί πως πρέπει σίγουρα να παραμείνουν, αλλά και σε ποιους έχει μπει δίπλα στο όνομά τους ένας αστερίσκος. Τους τελευταίους θα τους τσεκάρει το διάστημα που θα βρίσκεται η ομάδα στο Άκενκιρχ και θα κάνει την τελική του εισήγηση στη διοίκηση το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σχετικά με τις μεταγραφές, έγινε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα στη λίστα. Δόθηκε μια κατεύθυνση, με τον Ζαρντίμ πάντως να δείχνει ότι δεν βιάζεται. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν έχουν προκριθεί κάποιες λύσεις, ή ότι δεν υπάρχουν επαφές με ξένους συλλόγους και ποδοσφαιριστές. Για κάποιες περιπτώσεις μάλιστα σύντομα αναμένονται εξελίξεις...

Ο Κρίστιαν Τσάβες, για παράδειγμα, βρίσκεται στην πρώτη σειρά των επιλογών για τη θέση του επιτελικού μέσου και υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ τους "ερυθρόλευκους" απασχολεί επίσης και ο Σουηδός Αλεξάντερ Φάρνερουντ της Γιουνγκ Μποϊς.

Ο Ενρίκε Σερένο (Πόρτο) βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ και ο Κουστόδιο (Μπράγκα) για εκείνη του ανασταλτικού χαφ.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αποφασίστηκε οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν στις 15 Ιουλίου στην αποστολή, η οποία θα βρίσκεται εκείνο το διάστημα στην Αυστρία (η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 18/7), ενώ ενδέχεται ο Φετφατζίδης που δεν αγωνίστηκε στο EURO ή ο Μήτρογλου που έπαιξε μόλις είκοσι λεπτά, στο παιχνίδι με την Τσεχία, να ταξιδέψουν νωρίτερα στο Άκενκιρχ.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας mtnfootball.com, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή Νιγηριανού αριστερού μπακ της Μπράγκα, Ούβα Έλντερσον Ετσιεντζίλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK