Έκανε δικό του τον Ρομπέρτο μέχρι το 2018

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε από... μεγαφώνου την απόκτηση του Ρομπέρτο μέχρι το 2018!

Έκανε δικό του τον Ρομπέρτο μέχρι το 2018

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα την ώρα που διεξαγόταν το δεύτερο μέρος, από τα μεγάφωνα του γηπέδου Καραϊσκάκη ακούστηκε η ανακοίνωση που γνωστοποίησε ότι οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Ρομπέρτο, αγοράζοντάς τον από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγο αργότερα, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έβγαλε σχετικό δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Ο Ολυμπιακός ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και μέρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να κρατήσει τον Ισπανό γκολκίπερ στις τάξεις του και τελικά το κατάφερε, δίνοντας το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ στους Μαδριλένους.

Ο Ρομπέρτο εν συνεχεία τόνισε: «Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δεν το περίμενα, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό και για μένα και για την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Είχαμε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσουμε τις συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν τα χαρτιά και εκείνοι του Ολυμπιακού λειτούργησαν αμέσως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά, όπως κάνω πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK