Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν αναμένεται να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ιμπαγάσα

Ο Αργεντινός άσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει και να ρισκάρει να τον χάσει για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ιμπαγάσα δεν θα είναι παρών ούτε στη Λιβαδειά με τον Ολυμπιακό να στερείται για ακόμη μια φορά την πολύτιμη συνδρομή του.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» χωρισμένοι σε γκρουπ δούλεψαν πολύ έντονα στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού και σέντρες ή παράλληλες μπαλιές από τους ακραίους. Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επάνω στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και της ανάπτυξης του παιχνιδιού, με την πρώτη πάσα από το τέρμα προς τους αμυντικούς. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν δίτερμα, σε μεγάλο χώρο, με τη συμμετοχή και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Πλην του Ιμπαγάσα και ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο, όπως το ίδιο συνέβη και με τον Τζαμέλ Αμπντούν. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Τζεμπούρ και Τάτος και έμειναν στο γυμναστήριο, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας τους. Θεραπεία έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK