Πενθήμερη άδεια στους παίκτες του ο Βαλβέρδε

Η ήττα από την Κέρκυρα ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο βλέπουν μπροστά, στα επόμενα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τον τελικό του κυπέλλου.

Πενθήμερη άδεια στους παίκτες του ο Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ιμπαγάσα δεν συμμετείχε ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν αποθεραπεία.

Με την μετάθεση της 29ης αγωνιστικής για την Τετάρτη του Πάσχα, αναπροσαρμόστηκαν και τα πλάνα της ομάδας, αναφορικά με την άδεια του Πάσχα. Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε πέντε μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του, καλώντας τους να επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

"Κάνιο": "Κάνω ό,τι μπορώ για να προλάβω τον τελικό"

Ο Ιμπαγάσα αποχωρώντας από το "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρας, ρωτήθηκε από το Contra.gr για την κατάσταση του τραυματισμού του και για τις πιθανότητες να προλάβει τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: "Κάνω ό,τι μπορώ για να προλάβω να είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στον τελικό. Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ελπίζω να έχω αποθεραπευτεί πλήρως και να δώσω κανονικά το παρών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK