Εκτός ο Ντιακιτέ, μέσα ο Τάτος

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός ο Ντιακιτέ, μέσα ο Τάτος
INTIME SPORTS

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στο κομμάτι της αμυντικής, αλλά και της επιθετικής τακτικής, ενώ έκαναν και ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ορισμένους ποδοσφαιριστές να κάνουν τελειώματα φάσεων και σουτ, την ώρα που άλλοι επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία, ενώ ο Σέρβος μέσος έκανε και ατομικό. Κλινήρης παρέμεινε ο Γιάννης Ζαραδούκας, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Και οι τρεις τους δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες. Εκτός αποστολής έμεινε ακόμη ο Ντιακιτέ, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Άρσεναλ, όπως και οι Ντιόγκο και Βλαχοδήμος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται του όνομα του Τάτου. Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK