Εκτός πλάνων ο Αφελάι

Ο ολλανδικός Τύπος ασχολείται με έναν ακόμα αποκλεισμό του Ιμπραΐμ Αφελάι από 18άδα του Ολυμπιακού και τονίζει πως ο διεθνής εξτρέμ έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδας, Βίτορ Περέιρα.

Εκτός πλάνων ο Αφελάι
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι αποτελεί "ξένο σώμα" στον Ολυμπιακό και στο τέλος της σεζόν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Τύπος της Ολλανδίας ασχολήθηκε, το Σάββατο (9/5), με το γεγονός πως ο 29άχρονος μεσοεπιθετικός έμεινε για μία ακόμα αφορά εκτός αποστολής από τον Βίτορ Περέιρα.

"Ο Αφελάι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό εξαιτίας διαμάχης με τον προπονητή" είναι ο τίτλος της ολλανδικής ιστοσελίδας "voetbalzone.nl". Στο κείμενο γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του Μίτσελ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Ισπανός προπονητής βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας και είχε δηλώσει ότι ο Ολλανδός κάνει σαν μικρό παιδί και πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του.

Να σημειωθεί πως ο Αφελάι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις 22 Μαρτίου, στην εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας με 3-0. Είχε παίξει ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Αλμπέρτο Μποτία.

Στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην Εθνική του ομάδα, ενώ επέστρεψε στον Ολυμπιακό στις 16 Απριλίου λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο αδερφός του. Έκτοτε, δεν έχει βρεθεί ούτε μία φορά σε αποστολή αγώνα των Πειραιωτών, κάτι που επιβεβαιώνει πως το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θέμα ημερών να πιστοποιηθεί. Συνολικά, ο Αφελάι συμμετείχε σε 29 επίσημα παιχνίδια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, σημειώνοντας 6 γκολ και 4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK