Ενημερώνεται διεξοδικά για το ρόστερ ο Ζαρντίμ

Εφοδιασμένος με DVD αγώνων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη επέστρεψε για μελέτη στην πατρίδα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ενημερώνεται διεξοδικά για το ρόστερ ο Ζαρντίμ
zardim.jpg1.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προμηθευτεί και DVD παιχνιδιών του Ατρόμητου Αθηνών, λόγω της παρουσίας την περασμένη σεζόν των δανεικών Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου, αλλά και του... Γιάννη Σκόνδρα.

Ο Ζαρντίμ σε συζητήσεις που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς κατά την παραμονή του στην Αθήνα (και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη το διετές συμβόλαιο, το οποίο είναι θέμα ημερών) υποστήριξε πως "ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη πρόκληση" για τον ίδιο. Τη φράση αυτή έχει και ως τίτλο στο ρεπορτάζ της η πορτογαλική ιστοσελίδα "Maisfutebol", η οποία αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των συνομιλιών του φιλόδοξου προπονητή με την ηγεσία των "ερυθρολεύκων".

"Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας" υποστήριξε ο Ζαρντίμ. "Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μάθω την ομάδα και τους παίκτες όσο το δυνατό πιο σύντομα και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχε την προηγούμενη σεζόν" συνέχισε και συμπλήρωσε: "Στον Ολυμπιακό η πρόκληση είναι να κερδίζεις τίτλους και να έχεις επιτυχημένες πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Οι Πορτογάλοι μετέφεραν επίσης και την άποψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Ζαρντίμ κατά τη ξενάγηση του τελευταίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη. "Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο επικεφαλής και όλοι μας θα τον υποστηρίξουμε. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια και ο Λεονάρντο θα είναι το νέο μέλος της. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν άψογα με τον νέο μας προπονητή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK