Επέκταση συμβολαίου με τον Μήτρογλου

Την επέκταση του συμβολαίου με τον Κώστα Μήτρογλου έως το 2016 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Εποχή Βαλβέρδε θυμίζουν οι προπονήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη στο Ρέντη.

Επέκταση συμβολαίου με τον Μήτρογλου

Την επέκταση του συμβολαίου με τον Κώστα Μήτρογλου έως το 2016 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη για τη Ρόμα, οι "ερυθρόλευκοι" φρόντισαν να "δέσουν" τον πρώτο σκόρερ τους την τρέχουσα σεζόν στην Ευρώπη.

Το Contra.gr είχε ενημερώσει από τον περασμένο μήνα, ότι η διοίκηση σκοπεύει μέσα στον Ιανουάριο να καλέσει τον 24χρονο σέντερ φορ για συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και αυτό συνέβη μία εβδομάδα νωρίς το απόγευμα.

Ο Μήτρογλου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε " Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας μου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, για να γίνομαι διαρκώς καλύτερος και να χαρίζω στους οπαδούς μας πολλά γκολ."

Οι συζητήσεις με τον Μήτρογλου είχαν αρχίσει πριν από 2 μήνες και η επέκταση είναι στο πλαίσιο του πλάνου του Ολυμπιακού να φτιάξει ένα κορμό παικτών με ορίζοντα το 2016.

Ο Μήτρογλου -του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το 2014- είναι ο πέμπτος που ανανεώνει εφέτος μετά τους Αμντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδη και Χολέμπας. Ο μόνος που δεν ανανέωσε ήταν ο Τοροσίδης.

* Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Ράφικ Τζεμπούρ και από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η επιθυμία ανανέωσης και με τον Αλγερινό είναι δεδομένη.

* Την Πέμπτη αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο με τον Ντιόγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK