Έρχεται ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός προπονητής θα τα πει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έρχεται ο Μίτσελ

Υπό το βλέμμα του Μίτσελ θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" για συμβόλαιο 1,5 χρόνου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μια σεζόν (έως το καλοκαίρι του 2015), έρχεται τις προσεχείς ώρες στην Αθήνα και την Κυριακή (3/2) το απόγευμα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι παρέα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, από τη σουίτα του τελευταίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο 50χρονος τεχνικός θα έχει εκτενή συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, τόσο ενόψει των αγώνων με τη Λεβάντε στο Europa League αλλά και πως επιθυμεί να πορευτεί η ομάδα στο μέλλον, αναμένεται να βάλει την υπογραφή του και λογικά από Δευτέρα (4/2) θα πιάσει δουλειά στο Ρέντη.

Ο Μίτσελ θα πάρει μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα στο ματς με τον Ατρόμητο, αν και το τελευταίο δεκαήμερο, έχει δει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού σε DVD και κυρίως εκείνα στο Champions League εναντίον της Άρσεναλ, της Σάλκε και της Μονπελιέ.

Ο Ισπανός πέφτει αμέσως στα βαθιά (δεν γίνεται όμως και διαφορετικά), καθώς για τον Ολυμπιακό ακολουθούν τρεις συνεχόμενοι εκτός έδρας αγώνες, με τον Αστέρα Τρίπολης (το ερχόμενο Σάββατο, 9/2), με τη Λεβάντε (14/2) και τη SKODA Ξάνθη (17/2). Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίτσελ στον πάγκο θα είναι με αντίπαλο τη Λεβάντε, στο παιχνίδι ρεβάνς στις 21 του μήνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK