Έρχεται ο Μπονγκ

Εντός του 24ώρου αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκαετάν Μπονγκ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Εξελίξεις και στο θέμα του Γιαταμπαρέ.

Έρχεται ο Μπονγκ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Βαλενσιέν καθώς και με τον Αφρικανό παίκτη, ο οποίος αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος διεθνής άσος έρχεται για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και σαν αριστερός στόπερ αν παραστεί ανάγκη. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός προχωράει κανονικά στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, τότε φαντάζει πολύ δύσκολο να μην γίνει και η μετακίνηση του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόθεση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης να καταβάλλει 2.250.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους και να αποκτήσει τον 29χρονο διεθνή μεσοαμυντικό, με τον οποίο να θυμίσουμε πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Από εκεί και πέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τελειώσει και με τον αμυντικό χαφ, φτάνοντας στην μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους Νταμπλούχους Ελλάδας για την μετακίνηση του από την Μπαστιά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες έως ότου οι ερυθρόλευκοι τα βρουν και με τον γαλλικό σύλλογο προκειμένου να οριστικοποιηθεί το "deal".

News 24/7

24MEDIA NETWORK