Ετοιμο στόπερ θέλει ο Μίτσελ

Οι προϋποθέσεις που θέτει ο Μίτσελ για τη κάλυψη του κενού του Δημήτρη Σιόβα τους προσεχείς 2-3 μήνες, εφόσον ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, είναι πως θα πρόκειται για έτοιμη λύση, που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Champions League καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους τα δύο παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ετοιμο στόπερ θέλει ο Μίτσελ

Διαφορετικά, θα πορευτεί με τους παίκτες που έχει ήδη στη διάθεσή του, κι ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον Τάσο Αυλωνίτη. Επίσης, ο Ολυμπιακός κλείνει από μέρα σε μέρα τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καρεμπέ, ο Ισά και ο Μίτσελ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και Ελβετίας και κοιτούν ποιοι παίκτες συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που ζητούν, ποιοι ταιριάζουν στη φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, αν παραχωρείται κάποιος έστω ως δανεικός, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία από προπονητή και διοίκηση η μεταγραφή ξένου στόπερ.

Ένας εκ των παικτών που φαίνεται να απασχολεί τον Μίτσελ, είναι ο συμπατριώτης του Αλμπέρτο Μποτία Ραμπάσκο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλλη. Ο Μποτία είναι 24 στα 25, αγωνίζεται στην Έλτσε ως δανεικός από της ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία τον απέκτησε από τη Χιχόν το καλοκαίρι του 2012 έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ενσωματώθηκε σε ηλικία 14 ετών στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα (προερχόμενος από τους μικρούς της Μούρθια) και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2008-09, σεζόν στην οποία οι Καταλανοί κατέκτησαν το Champions League. Ο Μποτία ήταν τότε 20 ετών και πίσω από τους Πουγιόλ, Πικέ, Μάρκεζ και Κάσερες.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί το περασμένο καλοκαίρι και με τον Μίλαν Βίλοτιτς. Ο 27χρονος διεθνής Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται στη Γκρασχόπερς. Τις τελευταίες ώρες στους Πειραιώτες προτάθηκε ένας ακόμη Σέρβος ποδοσφαιριστής, ο 27χρονος αρχηγός της Νις, Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Ο 23χρόνος κεντρικός μέσος, εφόσον καταλήξει στους "ερυθρόλευκους", αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες σε ομάδα της Super League (Εργοτέλης), καθώς πριν από δύο εβδομάδες εντάχθηκε στο δυναμικό ο Πελέ.

Ο Σιόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε σπίτι του και ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στους αγώνες στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK