"Φαβορί ο Μανωλάς για Βαλένθια"

Στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της Βαλένθια για το καλοκαίρι βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς. Κατά άλλους μάλιστα είναι το φαβορί!

"Φαβορί ο Μανωλάς για Βαλένθια"

Εκπρόσωποι του ισπανικού συλλόγου έχουν παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών και, βέβαια, το ματς εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη και οι εκθέσεις τους στο τεχνικό τιμ της είναι πολύ θετικές για τον Έλληνα στόπερ. Συμπτωματικά, ή όχι υπήρξαν την Τετάρτη δύο διαφορετικά δημοσιεύματα στην Ισπανία που έκαναν λόγο τον έντονο ενδιαφέρον των «νυχτερίδων».

«Ο Ρουφέτε (σ.σ. γενικός διευθυντής της Βαλένθια) ξέρει πως θα είναι δύσκολο να κρατήσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του τωρινού ρόστερ και γι' αυτό έχει ξεκινήσει να εξετάζει επιλογές για να ενισχύσει την άμυνα, με τον Μανωλά να είναι φαβορί» ανέφερε η ιστοσελίδα “fichajes.net”. «Ο κεντρικός αμυντικός κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ελληνική ομάδα, που αυτή τη στιγμή κρατά στο χέρι την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League, αν καταφέρει να κρατήσει το προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» τονίζεται στο άρθρο, που συνεχίζει: «Ο 22χρονος Έλληνας είναι βασικός στο ρόστερ του Μίτσελ, όμως υπάρχουν πολλές ομάδες που τον έχουν προσέξει ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου».

Οι Ισπανοί κλείνουν με την αναφορά στο κόστος της μεταγραφής του Μανωλά και φαίνεται πως εδώ πιάστηκαν… οφσάιντ. «Δεν αναμένεται να είναι πολύ μεγάλο, κάτι που μπορεί να διευκολύνει την απόκτησή του» έγραψαν. Εκτός κι αν δεν φαίνεται μεγάλο για τη Βαλένθια ένα ποσό γύρω στα 10-12 εκατ. ευρώ με τα οποία φέρεται να τον κοστολογούν οι «ερυθρόλευκοι», που δεν καίγονται να τον παραχωρήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK