Φιλικό με την Μπριζ ο Ολυμπιακός

Την Μπριζ αντί της Σταντάρ Λιέγης θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση στις 15 Ιουλίου.

Φιλικό με την Μπριζ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Τετάρτη (6/7) στο Βέλγιο, όπου πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Στο πλαίσιο της παρουσίας τους εκεί, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προγραμματίσει να δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με τη Γάνδη στις 8/7, με τη Βέστερλο στις 13/7 και με τη Σταντάρ Λιέγης στις 15/7.

Το ματς με τη Σταντάρ όμως φαίνεται πως ματαιώθηκε καθώς τη θέση της πήρε η Μπριζ, η οποία ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της τη διεξαγωγή του φιλικού με τους Πειραιώτες. Αιτία της ματαίωσης ήταν το γεγονός πως οι τοπικές Αρχές δεν μπορούσαν να διαθέσουν αρκετούς αστυνομικούς προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του.

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα