Φουλ για Μπακασέτα ο Ολυμπιακός

"Ζεστά" για την απόκτηση του επιθετικού του Πανιωνίου, Τάσου Μπακασέτα, φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός.

Φουλ για Μπακασέτα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Τάσος Μπακασέτας τον έχουν κάνει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι. Ο 23χρονος άσος του Πανιωνίου εδώ και καιρό είχε μπει στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, όμως το τελευταίο διάστημα έχει μπει και στο ραντάρ του Ολυμπιακού.

Τα 11 γκολ του στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τις 7 του ασίστ δεν περνούν άλλωστε απαρατήρητα από τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στο να κάνουν δικό τους ό,τι καλύτερο διαθέτει η ελληνική αγορά. Και ο Μπακασέτας αυτή τη στιγμή αποτελεί ιδανική επιλογή.

Παράλληλα, οι επιθετικές λύσεις του Ολυμπιακού είναι περιορισμένες, αφού στη συγκεκριμένη θέση παίζουν μόνο οι Μπράουν Ιντέγε και Άλαν Πουλίδο. Επομένως ο Μπακασέτας θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμος. Επίσης, το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, αφού οι Πειραιώτες μπορούν να ικανοποιήσουν τα θέλω του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο πάντως, το θέμα προχωράει με γοργό βήμα και μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 7 Μαΐου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK