Φουλάρει για στόπερ, τι γίνεται με Τζεμπούρ

Φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός, επιθυμώντας να τελειώσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Φουλάρει για στόπερ, τι γίνεται με Τζεμπούρ

Ο Καρεμπέ τα είπε με τον Μίτσελ την Κυριακή (19/1) στο περιθώριο της προπόνησης στο Ρέντη και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών πλέον να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έρθει ο ξένος στόπερ στην Ελλάδα. Όσο για τον Τζεμπούρ, που αποχωρεί από την Σίβασπορ, θα δοθεί εκ νέου δανεικός, δεν θα ενσωματωθεί (τουλάχιστον άμεσα) στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Το προφίλ του στόπερ που θέλουν οι Πειραιώτες είναι ήδη γνωστό. Ένας παίκτης που θα παίζει στην αριστερή πλευρά στο κέντρο της άμυνας (προφανώς αριστεροπόδαρος, όπως ο Σιόβας), που θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, που θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά τον Ιούνιο και που θα έχει κατά προτίμηση κοινοτικό διαβατήριο. Σχετικά με το τελευταίο, αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν βρουν αυτό που θέλουν, τότε θα στραφούν σε λύση μη κοινοτικού παίκτη και υπάρχουν αρκετές επιλογές, μεταξύ των οποίων είναι ο Σέρβος Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Νις με τον οποίο έχει μιλήσει ο Πιέρ Ισά.

Επιστρέφει για να... ξαναφύγει

Στο μεταξύ, πέντε μήνες και κάτι έμεινε ο Ράφικ Τζεμπούρ στην Τουρκία, καθώς αποχωρεί από την Σίβασπορ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει πάλι τον ενδιάμεσο σταθμό για τον ποδοσφαιριστή. Ο Αλγερινός επιθετικός θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, αφού έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" μέχρι το 2016.

Η πρώτη σκέψη των Αλγερινών ΜΜΕ, που πρώτα έκαναν αναφορά στην αποχώρηση του Τζεμπούρ από τη Σίβασπορ, ήταν πως ο διεθνής σέντερ φορ θα επιστρέψει στους Πειραιώτες, συνδυάζοντάς το με τον πρόσφατο τραυματισμό του Μήτρογλου. Όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο "τρομοκράτης" δεν θα φορέσει (τουλάχιστον άμεσα) τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK