Γιαταμπαρέ και Χολέμπας στο προσκήνιο

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σαμπού Γιαταμπαρέ η Μπαστιά, τονίζοντας όμως πως δεν την καλύπτει η πρόταση του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που η Μπεσίκτας επανέρχεται για την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας, δίνοντας 2.1 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες.

Γιαταμπαρέ και Χολέμπας στο προσκήνιο

Η Μπαστιά δεν κλείνει τον δρόμο για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. "Ναι, ο ποδοσφαιριστής είναι προς πώληση, αλλά με μια συγκεκριμένη τιμή", δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Κορσικής, Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί, αναφερόμενος σε ενδεχόμενες αφίξεις, αλλά και αναχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

"Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον παίκτη ύψους 1.500.000 ευρώ , αλλά είναι πολύ μακριά από αυτό που ζητήσαμε", τόνισε ο Ζερονιμί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "corsematin.com".

"Λέμε ότι κανείς δεν είναι προς παραχώρηση, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος, διότι μπορεί να προκύψει μια προσφορά. Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να πει ότι αυτός ή εκείνος ο παίκτης δεν πωλείται. Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι προς πώληση, αλλά με μια συγκεκριμένη τιμή" συμπλήρωσε.

Όπως εκτιμούν γαλλικά δημοσιεύματα, αυτή είναι γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπεσίκτας επανέρχεται για Χολέμπας

Η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας έμοιαζε να έχει ναυαγήσει, ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό (23/8) δημοσίευμα της "Haber", οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 2.1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ συν 10.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που θα αγωνίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK