Γιούτσος: "Μακάρι να σπάσει το ρεκόρ μας η σημερινή ομάδα"

Ο Νίκος Γιούτσος, μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που έκανε 11 συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν 1966-67 μίλησε στο site του συλλόγου για το τότε και το τώρα.

Γιούτσος: "Μακάρι να σπάσει το ρεκόρ μας η σημερινή ομάδα"

Ολα όσα τόνισε ο μεγάλος άσος του παρελθόντος: " Ήταν μια αξέχαστη σεζόν. Είχαμε έναν σπουδαίο προπονητή με τεράστιο όνομα (σ.σ.: Μάρτον Μπούκοβι) τον οποίο εγώ γνώριζα ήδη. Μας είχε αγαπήσει πολύ κι εμείς το ίδιο. Είχε αγαπήσει και τον Ολυμπιακό. Δεν μας φόρτωνε με πολύ άγχος. Το άγχος μας μάλιστα έβρισκε τρόπους να το παίρνει από πάνω μας. Έκανε και εξαιρετικές προετοιμασίες. Είχαμε μια σπουδαία ομάδα, γεμάτη σπουδαίους παίκτες. Είχαμε επίσης και μια φοβερή 5άδα μεσοεπιθετικών. Ήμασταν πολύ καλοί μπροστά.

Προφανώς τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστά και φυσικά θυμάμαι αυτό της 3ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο που κερδίσαμε με το δικό μου γκολ. Όταν κερδίζαμε στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου μας πάντα ήταν ξεχωριστή η ηδονή. Ήμασταν δεμένη ομάδα και πολύ καλή ομάδα γενικά.

Ο σημερινός Ολυμπιακός είναι επίσης σπουδαίος. Πιστεύω πραγματικά αλλά και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ισοφαρίσει και να το σπάσει το δικό μας ρεκόρ. Τα ρεκόρ άλλωστε είναι για να σπάνε. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλός. Νομίζω πως είναι από τους καλύτερους και σίγουρα ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Το αποδεικνύει στο γήπεδο και δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Μακάρι να κερδίσει στη Λεωφόρο και να ισοφαρίσει το δικό μας ρεκόρ και εν συνεχεία να το σπάσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK