Η κίνηση ανθρωπιάς του Γιαννιώτα

Μεγάλη χαρά σε έναν αθλητή των Special Olympics και οπαδό του Ολυμπιακού έδωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και του χάρισε μια φανέλα με το όνομά του και το "10" τυπωμένο στην πλάτη.

Η κίνηση ανθρωπιάς του Γιαννιώτα

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ο Γιάννης Γιαννιώτας επισκέφθηκε τον αθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Κουτατζή και του έδωσε δώρα και χαρά.

Η συναδελφικότητα, μεταξύ αθλητών, είναι πράγμα σημαντικό. Πόσω μάλλον όταν εκφράζεται με τρόπο ιδιαίτερο και οι δύο άνθρωποι που μοιράζονται τη χαρά, μοιράζονται και το πάθος για τον Θρύλο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Γιαννιώτας, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον αθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Κουτατζή και του πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά!

 

Ο νεαρός Παναγιώτης Κουτατζής ενεπλάκη σε τροχαίο και εδώ και κάποιο καιρό νοσηλεύεται στο ΓΝΑ, μένοντας μακριά από την αγαπημένη του άθληση. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα όταν είδε μπροστά του τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου. Ο Γιάννης Γιαννιώτας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Εμπορικού, Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, κ. Κώστα Καρδιασμένο, έδωσαν στον νεαρό αθλητή μία ερυθρόλευκη φανέλα του Θρύλου, με το όνομά του και το "10" τυπωμένο στην πλάτη, καθώς και ένα κασκόλ με τα 42 πρωταθλήματα.

Κοντά στον Παναγιώτη ήταν οι δικοί του άνθρωποι, συγκινημένοι επίσης, βλέποντας τον άνθρωπό τους να χαίρεται τόσο πολύ με την παρουσία του παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε τη σημασία που έχει το να δίνεις χαρά στον συνάνθρωπό σου, με όποιον τρόπο μπορείς και πρόσθεσε: "Μακάρι να μπορούμε διαρκώς να είμαστε κοντά σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη και που θέλουν τόσο πολύ να μας συναντήσουν. Νιώθω τη χαρά και τη δύναμη που πήρε ο Παναγιώτης, βλέποντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ομάδας που τόσο αγαπάει. Το χαμόγελό του και η χαρά στο πρόσωπό του είναι η μόνη πραγματική ανταμοιβή και δεν συγκρίνεται με τίποτα. Θαυμάζω τη δύναμη του Παναγιώτη και εύχομαι μόνο το καλύτερο για εκείνον".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα