Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Χωρίς να κάνει κάτι καταπληκτικό, ο Ολυμπιακός νίκησε (εκκρεμεί βέβαια η απόφαση των αρμοδίων οργάνων) μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Αναλυτικά η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Μπάλας Μέγκιερι: Δεν χρειάστηκε να δράσει αφού ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος. Φανερά τρακαρισμένος στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες λάθος απομακρύνσεις με τα πόδια. Βελτιώθηκε στην επανάληψη.

Φρανσουά Μοδέστο: Κράτησε άνετα τη θέση του στην άμυνα, χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό στην επίθεση. Δικαιολογημένη η κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε.

Ολοφ Μέλμπεργκ: Για ακόμη ένα παιχνίδι απέφυγε τα λάθη και τις περιττές ενέργειες και εγγυήθηκε την εύρυθμη λειτουργία της άμυνας του Ολυμπιακού.

Αβρααμ Παπαδόπουλος: Δεν είχε κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε προσωπικό αντίπαλο κλήθηκε να μαρκάρει. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε και δεξί μπακ.

Χοσέ Χολέμπας: Θετικός. Ο Ζέκα ή οποιος άλλος έβγαινε από τα δεξιά της επίθεσης του Παναθηναϊκού δεν του δημιούργησε προβλήματα. Βγήκε και μπροστά κάποιες φορές.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Εκανε αρκετή δουλειά, κυρίως ανασταλτικού χαρακτήρα, στη μεσαία γραμμή. Ως συνήθως δηλαδή.

Γιάννης Μανιάτης: Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Με αστείρευτες δυνάμεις αποτέλεσε το σύνδεσμο μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης.

Καζίμ Ρίτσαρντς: Κακός, δικαίως αντικαταστάθηκε. Δεν έκανε πολλά πράγματα για να δικαιολογήσει την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, χρεώθηκε και τσάμπα κίτρινη κάρτα για χέρι.

Ζαν Μακούν: Μυαλωμένο παιχνίδι από τον Καμερουνέζο ο οποίος έπεσε πιο πίσω απ' ότι συνήθιζε στα τελευταία παιχνίδια. Βοήθησε πολύ, κυρίως μετά τα τρεξίματά του. Λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ στο δεύτερο λεπτό.

Τζαμέλ Αμπντούν: Ο σκόρερ της αναμέτρησης, αυτό τα λέει όλα. Σπουδαία η κίνησή και η εκτέλεσή του στη φάση του γκολ, γενικότερα ορεξάτος και δημιουργικός.

Κέβιν Μιραλάς: Η ταχύτητά του προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε με λίγη περισσότερη τύχη να βρει και δίχτυα.

Ράφικ Τζιμπούρ: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του όσο αγωνίστηκε.

Ιβάν Μαρκάνο: Επαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK