"Όχι" του Ολυμπιακού στη Λοκομοτίβ για τον Μασάντο

Σύμφωνα με ρώσικο δημοσίευμα η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται να προχωρήσει αμέσως στην απόκτηση του Μασάντο. "Μας έγινε πρόταση αλλά απαντήσαμε αρνητικά" δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

"Όχι" του Ολυμπιακού στη Λοκομοτίβ για τον Μασάντο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM το μεσημέρι της Τρίτης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μασάντο, τονίζοντας ωστόσο ότι παρά την εξαιρετική πρόταση που έγινε στον Ολυμπιακό, η διοίκηση της ομάδας την απέρριψε. "Έχουμε στόχο να μην αφήσουμε κανένα σενάριο να πλανάται. Τις προηγούμενες μέρες έγινε-πράγματι-μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Το θέμα έκλεισε. Δεν γνωρίζω αν οι Ρώσοι θα επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντως, έτσι έχουμε τα πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσό, έχουμε αρνηθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν αποκλείω πάντως να επανέλθει η ρωσική ομάδα".

Η ρωσική ιστοσελίδα " sport-express.ru" υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον παίκτη και επικαλείται ελληνικές πηγές οι οποίες επαληθεύουν την είδηση, κάνοντας μάλιστα λόγο για μεταγραφή που θα προχωρήσει αμέσως και θα κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι μεταγραφές στη Ρωσία ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη:

Εκτός αποστολής Βλαχοδήμος και Μοδέστο

"Οριστική συμφωνία με Σαλίνο"

Μόνος του προπονήθηκε ο Πίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK