Η πρώτη φορά του Ζαραδούκα, εκτός οι Τάτος και Μοδέστο

Ο Γιάννης Ζαραδούκας περίμενε υπομονετικά τον τελευταίο καιρό μία ευκαιρία από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος προπονητής του την έδωσαν συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η πρώτη φορά του Ζαραδούκα, εκτός οι Τάτος και Μοδέστο

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα τη φετινή σεζόν.

Αντιθέτως, έμεινε εκτός ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος "πλήρωσε" την κακή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Αρη (είχε διαφανεί άλλωστε η πρόθεση του Ζαρντίμ από την Πέμπτη όταν και μίλησε προσωπικά στον παίκτη).

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Κοντρέρας, ο Μοδέστο για προληπτικούς λόγους καθώς και ο Ντιόγκο ο οποίος δεν υπολογίζεται. Επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Παπάζογλου.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

*** Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί πόδι. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έτρεξε στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα.

*** Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, από την άλλη, έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο δίτερμα που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK