Οι λεπτομέρειες της φιέστας του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος Ελλάδας έκανε γνωστή η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Καλεσμένο έκπληξη και παρέλαση των τροπαίων σχεδιάζει ο σύλλογος για την Κυριακή (13/04, 19:00).

Οι λεπτομέρειες της φιέστας του Ολυμπιακού

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το 41ο πρωτάθλημά μας αυτή την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα", δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ κατά την παρουσίαση των πλάνων του Ολυμπιακού για τη γιορτή που θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλη την οικογένεια της ομάδα μας, να έρθει να γιορτάσει μαζί μας. Η γιορτή αυτή είναι μία ευκαιρία να βοηθήσουμε την UNICEF στην συνεργασία που έχουμε για τον εμβολιασμό των παιδιών. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και σ' αυτούς που τον χρειάζονται, όπως το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικό που μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του δικού μας πρωταθλήματος με αυτή των παιδιών της ομάδας Κ-15", κατέληξε.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έκανε γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες της φιέστας, που θα αρχίσει από το πρωί, με ένα πάρκο για μικρά παιδιά που θα φτιαχτεί έξω από το στάδιο.

"Το πάρκο θα έχει πολλές δραστηριότητες όπως παιχνίδια, φωτογραφίες σε photo booth και face painting με τα χρώματα της ομάδας μας. Θα βραβευτεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Len Trophy. Το πρώτο μέρος της φιέστας θα είναι αφιερωμένο στην UNICEF και τα παιδιά. Το δεύτερο μέρος θα είναι ένα αφιέρωμα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. Θα βραβευτεί η ομάδα Κ-15, ένα καλεσμένος έκπληξη και θα υπάρχει αφιέρωμα σε μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού που απεβίωσε πρόσφατα. Στο τελευταίο μέρος της φιέστας θα έρθουν τα 40 πρωταθλήματα στο γήπεδο και θα γίνει η στέψη της ομάδας με το 41ο".

Διαβάστε ακόμη

Μίτσελ: "Δεν θα είναι καλεσμένος ο νέος προπονητής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK