Σχήμα με Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Φετφατζίδης ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ευελπιστεί ο Ολυμπιακός, μέσω της παρουσίας των δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών, να προσφέρει την Κυριακή ουσία και θέαμα πετυχαίνοντας το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα.

Σχήμα με Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι αυτό που έχουν ανάγκη τούτη την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» είναι νίκες, διότι μέσα από αυτές θα δοθεί χρόνος στην ομάδα, στους καινούργιους παίκτες και στον ίδιο να φτιάξει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό που επιθυμεί. Ταυτόχρονα, όμως, γνωρίζει πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν αυτό που δεν έκαναν μέχρι σήμερα, δηλαδή, να πείθουν με την απόδοσή τους.

Ο Ιμπαγάσα και ο Φετφατζίδης αναμφισβήτητα μπορούν με τις ενέργειές τους να δώσουν διαφορετικό ρυθμό και «χρώμα» στον Ολυμπιακό, αξιοποιώντας τους συμπαίκτες τους. Για τον τελευταίο μάλιστα η παρουσία του στην ενδεκάδα, θα αποτελέσει και ένα τεστ ενόψει των εκτός έδρας αναμετρήσεων με αντιπάλους τον Ατρόμητο Αθηνών και την Άρσεναλ.

Ο Έλληνας μέσος δοκιμάστηκε το τελευταίο διήμερο στις προπονήσεις στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και σε συνδυασμό με την παρουσία του Ιμπαγάσα στο πλάι του Μανιάτη, αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής σκέπτεται να ξεκουράσει τον Μασάντο. Εκτός κι αν χρησιμοποιήσει τον συμπατριώτη του στον άξονα, όπου και επιθυμεί άλλωστε να αγωνίζεται, αντί του Φουστέρ. Ο Ισπανός επιθετικός πάντως ήταν με τους βασικούς στο δίτερμα την Παρασκευή.

Ο Ζαρντίμ ξεκίνησε με τους Μέγερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλά, Χολέμπας, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδη, Φουστέρ και Τζεμπούρ, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Χρησιμοποίησε τον Τοροσίδη στην άμυνα, τον Φέισα στα χαφ και για κάποιο διάστημα τον Μοντέστο, τον Μασάντο και τον Γκρέκο, ενώ στο δεύτερο μέρος δοκίμασε στην επίθεση τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου.

Στο μεταξύ, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους του παίκτη. Στελέχη των «ερυθρόλευκων» τόνισαν πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, καθώς γίνονται συζητήσεις πάνω σε κάποιους όρους, όμως είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία και αναφέρουν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι θα υπογράψει συμβόλαιο (με ισχύ φυσικά από τον Γενάρη) πιθανότατα για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια, έχοντας ετήσιες αποδοχές (χωρίς τα μπόνους) 400.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK