Ημέρα 10η: Επιτέλους ρεπό...

Έπειτα από έντεκα προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, απολαμβάνοντας το ρεπό που χορήγησε ο Ζαρντίμ. Το ημερολόγιο του Contra.gr από το Άχενκιρχ.

Ημέρα 10η: Επιτέλους ρεπό...

Δέκατη ημέρα στο Άχενκιρχ. Έπειτα από έντεκα προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, απολαμβάνοντας το ρεπό που χορήγησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν την Κυριακή. Αρκετοί ποδοσφαιριστές προτίμησαν μία βόλτα στις γύρω περιοχές, όπου είχαν τη δυνατότητα να ξεφύγουν λίγο από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων, να κάνουν τα ψώνια τους, να πιουν με ησυχία τον καφέ τους...

Ημέρα 10η: Επιτέλους ρεπό...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο Άχενκιρχ το πρωί της Δευτέρας (16/7, 10:30) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19:00) θα αντιμετωπίσουν την Αλάνια Βλαντικαβκάζ στο Σβατς, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Το πρωί της Τρίτης (17/7), η ερυθρόλευκη αποστολή επιστρέφει μέσω Μονάχου στην Ελλάδα, μία ημέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό της, έπειτα από απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Εκεί, η πειραϊκή ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, τα δύο "κολλητά" και για αυτό θα χρειαστεί όλο το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα, μετά την Πορτογαλία, οι Πρωταθλητές αναμένεται να πάνε και στην Ολλανδία (!) για πέντε ημέρες, έπειτα από επιθυμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ουσιαστικά, το πρώτο γερό κρας-τεστ του Ολυμπιακού θα είναι το φιλικό με τη Μάλαγα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 7 Αυγούστου. Από αυτό το ματς, θα αρχίσει το ουσιαστικό μοντάρισμα. Κατά τα άλλα, ο Χρήστος Μουρίκης επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να γυμνάσει τους διεθνείς (Μανιάτη, Τοροσίδη, Χολέμπας, Φετφατζίδη, Μήτρογλου), οι οποίοι ετοιμάζονται να ενσωματωθούν στην ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ημέρα 10η: Επιτέλους ρεπό...

Για το τέλος, ένα ωραίο παρασκήνιο που μας άρεσε από το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού πλησίασαν τον Τζαμέλ Αμπντούν και του ζήτησαν όταν βάζει γκολ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκτός από το να φιλάει το σήμα (όπως το έκανε πέρυσι σε Τούμπα και ΟΑΚΑ), να πηγαίνει να πανηγυρίζει μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK