Ήρθε ο Μετζανί, θέλει και Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Το ρεπορτάζ... αεροδρομίου συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, αφού από τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/07) βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Καρλ Μετζανί. Ο Χόελ Κάμπελ της Άρσεναλ αποτελεί μεταγραφικό στόχο των "ερυθρολεύκων", με τους "κανονιέρηδες" να τον παραχωρούν μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ήρθε ο Μετζανί, θέλει και Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο Ρομπέρτο Χιμένεθ αναμένεται την Πέμπτη και ενδιάμεσα υπάρχει και ο Καρλ Μετζανί. Ο γεννημένος τη Γαλλία αλλά διεθνής με την Αλγερία στόπερ της Μονακό έχασε την αρχική πτήση του που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης, με συνέπεια να πατήσει επί ελληνικού εδάφους κάποιες ώρες αργότερα κι αφού είχε κοπάσει ο θόρυβος για την απόκτηση του Σαβιόλα.

Λίγο πριν από τη 1:00 τα ξημερώματα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, με θητεία σε Λίβερπουλ, Λοριάν, Μετς και Αζαξιό προτού τον Ιανουάριο του 2013 αποκτηθεί από τους Μονεγάσκους, έφτασε στη χώρα μας και πλέον όλα είναι έτοιμα να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στο προσκήνιο ο Κάμπελ

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός από την Κόστα Ρίκα, Χόελ Κάμπελ, ο οποίος ανήκει εδώ και 2 χρόνια στην Άρσεναλ, αλλά λόγω θεμάτων με την άδεια εργασίας του παραχωρείται δανεικός, είναι ο επόμενος στόχος των Πειραιωτών. Οι συζητήσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ έχουν αρχίσει μέρες πριν και στο διαπραγματευτικό τραπέζι έπεσε ακόμα και η απόκτηση με κανονική μεταγραφή, εφόσον οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν το κώλυμα με την άδεια του παίκτη.

Η Άρσεναλ δεν διαπραγματεύεται τέτοιο ενδεχόμενο, με τον Αλσατό τεχνικό να πιστεύει στην αξία του και να φέρεται διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι να μπορέσει να τον αξιοποιήσει. Τα τελευταία 2 χρόνια, ο 25 φορές διεθνής με την Κόστα Ρίκα (7 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Λοριάν και Μπέτις, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Μπορεί να αγωνιστεί στα 2 άκρα εξαιτίας της ταχύτητας και της ελαστικότητάς του, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή της επίθεσης. Ως εκ τούτου, εφόσον η περίπτωση του Γιοάν Μολό έχει "παγώσει", το βάρος των Πειραιωτών στρέφεται στην προσπάθεια δανεισμού του Κάμπελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK