Και ο Μάρκο Σίλβα στη λίστα για κόουτς του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Σίλβα, ο 37χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προστέθηκε στη λίστα για τον υποψήφιο νέο κόουτς του Ολυμπιακού.

FUTEBOL - Marco Silva, treinador do Sporting  durante o jogo Sporting-Estoril a contar para a 15 jornada da Liga no Estadio da Jose Alvalade em Lisboa. Sabado 3 de janeiro 2015. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF)
FUTEBOL - Marco Silva, treinador do Sporting durante o jogo Sporting-Estoril a contar para a 15 jornada da Liga no Estadio da Jose Alvalade em Lisboa. Sabado 3 de janeiro 2015. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF) ASF

Όπως επιβεβαιώνουν πηγές του συλλόγου ο Πορτογάλος τεχνικός συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες προκειμένου να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέιρα.

Ο Μάρκο Σίλβα γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 12 Ιουλίου του 1977 και πριν αναλάβει το τιμόνι της Σπόρτινγκ, την οποία καθοδήγησε για μία σεζόν, είχε εργαστεί στην Εστορίλ. Το ποσοστό των ομάδων που κοούτσαρε φτάνει στο 50,3% στις νίκες, οι ισοπαλίες στο 26,3 και οι ήττες στο 23,4. Αγαπημένη του διάταξη είναι το 4-3-3, με επιθετικούς προσανατολισμούς. Είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα μαζί με εκείνα του Ισπανού Φραν Εσκριμπά και του Ολλανδού Μάρτιν Γιόλ, ενώ ορισμένοι δεν έχουν ξεχάσει και το… όνειρο που ακούσει στο όνομα Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Οι ίδιες πηγές, ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι το θέμα του νέου προπονητή των "ερυθρολεύκων" έχει ακόμη δρόμο, άρα θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να υπάρξει κάτι οριστικό. Εν αναμονή…

News 24/7

24MEDIA NETWORK