Και ο Μάρκο Σίλβα στη λίστα για κόουτς του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Σίλβα, ο 37χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προστέθηκε στη λίστα για τον υποψήφιο νέο κόουτς του Ολυμπιακού.

Και ο Μάρκο Σίλβα στη λίστα για κόουτς του Ολυμπιακού

Όπως επιβεβαιώνουν πηγές του συλλόγου ο Πορτογάλος τεχνικός συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες προκειμένου να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέιρα.

Ο Μάρκο Σίλβα γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 12 Ιουλίου του 1977 και πριν αναλάβει το τιμόνι της Σπόρτινγκ, την οποία καθοδήγησε για μία σεζόν, είχε εργαστεί στην Εστορίλ. Το ποσοστό των ομάδων που κοούτσαρε φτάνει στο 50,3% στις νίκες, οι ισοπαλίες στο 26,3 και οι ήττες στο 23,4. Αγαπημένη του διάταξη είναι το 4-3-3, με επιθετικούς προσανατολισμούς. Είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα μαζί με εκείνα του Ισπανού Φραν Εσκριμπά και του Ολλανδού Μάρτιν Γιόλ, ενώ ορισμένοι δεν έχουν ξεχάσει και το… όνειρο που ακούσει στο όνομα Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Οι ίδιες πηγές, ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι το θέμα του νέου προπονητή των "ερυθρολεύκων" έχει ακόμη δρόμο, άρα θα χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να υπάρξει κάτι οριστικό. Εν αναμονή…

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ