Κάμπελ: "Ένα γκολ και στο Μάντσεστερ"

Ενόψει της ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ", ο Τζόελ Κάμπελ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό "να πετύχουμε ένα γκολ", ενώ αποκάλυψε σε ποιον αφιέρωσε το τέρμα που έβαλε.

Κάμπελ: "Ένα γκολ και στο Μάντσεστερ"

"Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε πολύ επιθετικά και με αυτόν τον τρόπο κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ήμασταν 90' συγκεντρωμένοι κι έτσι πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό σκορ, όμως μένουν ακόμα 90' στο γήπεδό τους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην Αγγλία. Πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ στο Μάντσεστερ", είπε για το ματς ο Κοσταρικανός εξτρέμ.

Αμέσως μετά το υπέροχο γκολ που πέτυχε, ο Τζόελ Κάμπελ έτρεξε στην εξέδρα κι αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του: "Ήθελα να του φωνάξω ότι τον αγαπώ", ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Μανωλάς: "Το 2-0 δεν σημαίνει τίποτα"

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Μανωλάς είπε: "Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε την εξαιρετική σεζόν που διανύουμε. Επειδή είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά και βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση".

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να υστερεί σε δύναμη και ταχύτητα, ο στόπερ των "ερυθρόλευκων" απάντησε: "Κάθε φορά δίνουμε το 150% των δυνάμεών μας κι έτσι δεν φάνηκε να έχουμε διαφορά στις ταχύτητες. Το 2-0 δεν σημαίνει τίποτα. Πάμε να παλέψουμε στο Μάντσεστερ και ό,τι θέλει ο Θεός θα γίνει. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα, όμως πάμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και να πάρουμε την πρόκριση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK