Κάμπελ: "Το απόλαυσα στον Ολυμπιακό"

Με άκρως θετικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τους μήνες που πέρασε στην Ελλάδα, μίλησε ο Τζόελ Κάμπελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ολλανδία. Διαβάστε τι άλλο σχολίασε ο Κοσταρικανός.

Κάμπελ: "Το απόλαυσα στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα θετική κρίνεται η πορεία του Τζόελ Κάμπελ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, κάτι που έκανε τον Αρσέν Βενγκέρ να τον επιθυμεί πίσω στο Λονδίνο και την Άρσεναλ.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός ωστόσο δεν ξεχνάει τους πολύ όμορφους μήνες που πέρασε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, όπως είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Ολλανδία:

"Πραγματικά απήλαυσα αυτόν τον χρόνο που πέρασα στον Ολυμπιακό. Επίσης εξελίχθηκα και βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής σ' αυτό το διάστημα".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Εθνική μας ομάδα, o Κάμπελ σχολίασε: "Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι πολύ ανώτερος από τους υπόλοιπους συλλόγους. Η ελληνική εθνική ομάδα ήταν δυνατή και έκανε μια ωραία πορεία στο παγκόσμιο κύπελλο".

Κάμπελ: "Το απόλαυσα στον Ολυμπιακό"

Για το τι είπε με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό πριν από το ματς της Κόστα Ρίκα με την Ελλάδα: "Με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, πριν από το παιχνίδι για τους 16, ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος".

Για το μυστικό της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ: "Η ενότητα που έχουμε ως ομάδα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Είμαστε όλοι ένα και προσπαθούμε πολύ για το καλύτερο. Είμαστε αφοσιωμένοι και δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο".

Τέλος όσον αφορά τους στόχους του για τη σεζόν που έρχεται είπε πως: "Θέλω να θριαμβεύσω σε όποια ομάδα κι αν είμαι του χρόνου και φυσικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να γίνω καλύτερος παίκτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK