Καραπαπάς: "Πως αισθάνεται σήμερα ο Κοντονής για την απόφαση εξάμβλωμα;"

Με ένα καυστικό post στο facebook, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή.

Καραπαπάς: "Πως αισθάνεται σήμερα ο Κοντονής για την απόφαση εξάμβλωμα;"

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή του αγώνα Ηρακλής - Ολυμπιακός, κάνοντας επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

"Εμείς οι "τιμωρημένοι" βλέπουμε απο την τηλεόραση τον... ΠΑΟΚ να παίζει. Και οι οπαδοί τους κανονικά στην εξέδρα (ακόμα δεν έχουν εισβάλει). Αναρωτιέμαι δυο πράγματα. Ο Υπουργός Κοντονής πως αισθάνεται για την απόφαση ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ σήμερα; Και επίσης η Αστυνομία που ανησυχούσε, πως και επέτρεψε (μαζί με τον Υπουργάρα) τη μετακίνηση στους οπαδούς που έκαναν τα επεισόδια την Τετάρτη; ΩΣ ΕΔΩ...", έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ