Kεντρικό πρόσωπο o Oλαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο γεύμα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης σε εστιατόριο στο Χατζηκυριάκειο. Το... μενού περιελάμβανε και αρκετή συζήτηση για το παιχνίδι ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ και τη σημασία που αποκτά η υπόθεση πρόκριση, εάν και εφόσον επιτευχθεί.

Kεντρικό πρόσωπο o Oλαϊτάν

Ο Ολαϊτάν είναι από τα αγαπημένα παιδιά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και η έκπληξη με την εμφάνισή του στο γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος φρόντισε να προσφέρει στους συμπαίκτες του, τον Μίτσελ, τους συνεργάτες του και τα μέλη της διοίκησης των "ερυθρόλευκων" ένα χαμόγελο και μία ικανοποίηση ότι όλα πήγαν καλά. Πρέπει να τονίσουμε, ότι το "τραπέζι" δεν έγινε με αφορμή το εξιτήριο του Ολαϊτάν από το νοσοκομείο, καθώς είχε προγραμματιστεί από τις αρχές της εβδομάδας, αλλά η παρουσία του σε αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για όλους όσοι βρέθηκαν στο γεύμα.

Ο Μίτσελ ήταν από τους πρώτους που έκαναν post στο twitter, έχοντας μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον Ολαϊτάν και έγραψε το εξής: «Με τα παιδιά μου, γιορτάζοντας την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν»!

Ο Ολαϊτάν με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για την συμπαράσταση και την στήριξη που είχε από όλους στον Ολυμπιακό. "Δόξα τω Θεώ, επιτέλους αυτή η δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Είμαι ευλογημένος, αφού σε όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση του συλλόγου, ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας, τα οποία με ενέπνεαν, ήσασταν πάντα δίπλα μου και τονώνατε την αυτοπεποίθησή μου! Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» θέλω να πω στον γιατρό μας και σε όλο το ιατρικό επιτελείο στο Metropolitan, για την υπέροχη φροντίδα. Με χαρά μου ξέρω ότι θα επιστρέψω σύντομα, πολύ πιο δυνατός, για να ανταποδώσω σε όλους σας αυτή την αγάπη! Ο Θεός ας μας ευλογεί!".

Κατά τη διάρκεια του γεύματος έγινε κουβέντα και για το δύσκολο ματς με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ μεταξύ του Μίτσελ, των ποδοσφαιριστών και των μελών της διοίκησης για τη σημασία που αποκτά η υπόθεση πρόκριση, εφόσον βέβαια επιτευχθεί.

Παραβρέθηκαν οι Γιάννης Βρέντζος Κριστιάν Καρεμπέ, Πιέρ Ισά, Κώστας Καραπαπάς, Κυριάκος Δουρέκας και ο Σάββας Θεοδωρίδης, που πήρε το λόγο πήρε κάποια στιγμή και αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες στο ματς και όχι μόνο. Διότι, όπως είπε, "ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγάει με προσήλωση και πειθαρχία όλους τους στόχους του". Τόνισε δε, ότι το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει τίποτα, καθώς "έχει γίνει το μισό θαύμα" προσθέτοντας πως απομένει το άλλο μισό που πρέπει να ολοκληρωθεί στο Μάντσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK