Κι όμως, δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός του Μάριν!

Ήταν αναμενόμενο ο Γερμανός άσος να μείνει έξω από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το Contra.gr εξηγεί τους λόγους που ο Μάριν θα δει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από την εξέδρα!

Κι όμως, δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός του Μάριν!
marin ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο άκουσμα της αποστολής του Ολυμπιακού για την αυριανή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, σε δύο σημεία θα μπορούσε να σταθεί κάποιος. Το πρώτο αφορούσε την επιστροφή του Ελαμπντελαουί μετά από πεντέμισι μήνες και το δεύτερο ο νέος αποκλεισμός του Μάρκο Μάριν!

Μόλις γνωστοποιήθηκε λοιπόν η 20άδα ήταν λογικό ο κόσμος να ξαφνιαστεί με την απόφαση του Μπέντο να αφήσει για δεύτερο σερί ματς τον Γερμανό άσο εκτός αποστολής.

Αρχικά αποτέλεσε έκπληξη, γιατί κανείς δεν περίμενε πως ο κόουτς των Πειραιωτών θα τον «έκοβε» ξανά, όπως είχε πράξει δηλαδή και για το ματς με την Αστάνα.

Κι όμως, για όσους ζουν από κοντά τον Μπέντο δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Πορτογάλος είναι ξεκάθαρος. Θα παίζουν και θα βρίσκονται στη 18άδα όλοι όσοι καταθέτουν την ψυχή τους στο χορτάρι, είτε στους αγώνες, είτε στις προπονήσεις. Ο Μάριν ενδεχομένως να πληρώνει και το γεγονός ότι «ψιλοστράβωσε» τη στιγμή της αλλαγής του στη Ν. Σμύρνη.

Όπως και να ‘χει, ο Μπέντο έχει φροντίσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Αρχικά είχε έξω τον Φορτούνη. Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον Πάρντο. Τώρα έφτασε η σειρά του Μάριν. Είναι ολοφάνερο ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Eκτός αποστολής ο Μάριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK