Κλείνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα κλείσει μεταγραφή τις επόμενες ώρες. Πιθανότατα αυτός να είναι ο Καρλ Μετζανί. Τι γίνεται με τον μέσο και τον επιθετικό. Τελειώνει του Τζεμπούρ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να πωληθεί και ο Αμπντούν.

Κλείνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι πλέον η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Καρλ Μεντζανί, ο οποίος μπορεί να παίξει σαν στόπερ, αλλά και σαν αμυντικό χαφ.

Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής, με πλούσια καριέρα στην Αζαξιό και εξάμηνη στη Μονακό (με 15 συμμετοχές από τον Γενάρη και μετά) είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για μέσο (δημιουργικό και αμυντικό χαφ).

Πιθανολογείται ότι αυτός θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα συμπληρώσει το ερυθρόλευκο ρόστερ γιατί η Μονακό πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο ίδιο μέρος με τον Ολυμπιακό, οπότε οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Κατά τα λοιπά, για τον μέσο υπάρχει πάντα ο... γνωστός Μοργκάν Αμαλφιτανό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν αποσυρθεί οριστικά, ενώ οι Γάλλοι γράφουν για για Ραμπιού και Νγκουί.

Εκεί, όμως, που παρουσιάζεται το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στην επίθεση, με τους Σαβιόλα, Ελμάντερ, Μπάριος και Πέτριτς να είναι πάντα στο προσκήνιο. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για επιθετικό και αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση, αφού ψάχνει τον παίκτη που θα μπορεί να παίξει κορυφή, αλλά και στα άκρα.

Οσον αφορά στον Ράφικ Τζεμπούρ, τα... κουκιά είναι μετρημένα. Ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας και μένει να δούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να μάθουμε σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK