Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σισέ: Ήρθε και υπέγραψε!

Μεταγραφή από την Γαλλία αλά Μαζουακού, με ορίζοντα για το μέλλον, έκλεισε ο Ολυμπιακός, αφού έφερε στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές τον Παπέ Αμπού Σισέ από την Αζαξιό από τώρα για το καλοκαίρι. Ποιος είναι ο διεθνής Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός που έρχεται από τη Γαλλία.

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σισέ: Ήρθε και υπέγραψε!
pape_abou_cisse

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται μία ανάσα από το να κερδίσουν την υπογραφή του 21άχρονου κεντρικού αμυντικού από την Σενεγάλη, ο οποίος μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σισέ γεννήθηκε στις 24/9/1995 στην Σενεγάλη ( είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες) και έχει ύψος 1,97! Αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τα χρώματα της Αζαξιό μετρώντας φέτος 20 εμφανίσεις ( σε όλες τις διοργανώσεις), βασικός και αναντικατάστατος. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Ελλάδα πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει, αν δεν υπέγραψε ήδη ως επένδυση για τα επόμενα χρόνια. Θα επιστρέψει στη Γαλλία και στην ομάδα του μέχρι το τέλος της περιόδου και από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός και μετακόμισε στην Γαλλία σε μικρή ηλικία για τις ακαδημίες των "αρκούδων". Σιγά-σιγά κέρδισε όχι μόνο την άνοδο του στην πρώτη ομάδα, αλλά και τη θέση του βασικού. Θεωρείται παίκτης που θα έχει μεγάλη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK